Miel De Boeck

Schepen, Bestuurslid, Schepen van Cultuur, onderwijs en toerisme

  Schepen van Cultuur, onderwijs en toerisme sinds september 2016.
  Gemeenteraadslid sedert januari 2007.
  Welkom op de wekelijkse zitdag op dinsdag en ook andere werkdagen op afspraak, in het Administratief Centrum.

  Net als vroeger, toen ik nog werkzaam was op het gemeentehuis, eerst als hoofd van de technische dienst en daarna als gemeentesecretaris ben ik nog graag bij de mensen en spring ik in de bres waar het nodig is.
  
Ik ben al jaren actief voor onze gemeente. Ik begon bij het gemeentebestuur van Wolvertem te werken in 1966. Met de fusie in 1977 werd ik hoofd van de technische dienst van de fusiegemeente Meise.
  In 1985 werd ik aangesteld als gemeentesecretaris.
  In 2006 ging ik met pensioen en stelde mij kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen op de lijst van CD&V en behaalde 1026 voorkeurstemmen. 
In het verenigingsleven ben ik nog actief lid van de veteranen van voetbalclub HO Wolvertem-Merchtem en van de Wielertoeristenclub Eddy Merckxvrienden.
  In beide verenigingen bekleed ik de functie van secretaris.
  In mijn jong leven speelde ik 16 jaar in het 1° elftal van KSC Wolvertem. Daarna was ik nog trainer van de 1° ploeg bij: Eendracht Peizegem, Vlug Op Wemmel en KFC Meise. Nadien heb ik nog gedurende 3 jaar de juniores van KSC Wolvertem getraind.

  Ik ben graag bij de mensen en tracht zoveel mogelijk hulp te bieden en raad te geven.
  Sterke punten: Kennis en ervaring in: gemeentewetgeving en dossiers. Gedreven en man van zijn woord. 


  CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.